Maxel representerar LEC Lyon i Sverige.

Vi är glada att Maxel representerar det franska belysningsföretaget LEC Lyon i Sverige!⁠

Tillsammans med LEC kommer vi arbeta med att ta fram projektanpassade belysningslösningar för utomhusmiljöer.⁠

Sedan 1977 har det franska belysningsföretaget LEC Lyon fokuserat på LED-teknik och idag är företaget välkänt både i Frankrike och internationellt för sin högteknologiska, unika och kvalitativa ljussättning av specifika projekt utomhus.

Utifrån de specifika behov som finns erbjuder LEC projektanpassade belysningslösningar för utomhusmiljöer. För LEC är varje projekt ett resultat av ett samarbete mellan inblandade parter såsom ljuskonsulter, ljusdesigners, arkitekter, installatörer med flera. Den samlande expertisen, de tekniska färdigheterna samt kraven på kvalitet och design leder ofta till tillverkning av specifika prover och därefter beställning av helt skräddarsydda armaturer. Detta samarbete bidrar således till att varje projekt blir unikt med en specifikt planerad belysningslösning.

Maxel representerar LEC i Sverige med företagets hela sortiment och innovativa belysningslösningar. 

Vill ni veta mer om LEC – kontakta oss så berättar vi gärna mer eller läs mer om LEC här.