Varumärken

Maxel är exklusiv leverantör på den svenska marknaden för de internationella företagen LEC Lyon, IP44.de och Royal Botania.

LEC Lyon

Utifrån de specifika behov som finns erbjuder LEC Lyon projektanpassade belysningslösningar för utomhusmiljöer. För LEC är varje projekt ett resultat av ett samarbete mellan inblandade parter såsom ljuskonsulter, ljusdesigners, arkitekter, installatörer med flera. Den samlande expertisen, de tekniska färdigheterna samt kraven på kvalitet och design leder ofta till tillverkning av specifika prover och därefter beställning av helt skräddarsydda armaturer. Detta samarbete bidrar således till att varje projekt blir unikt med en specifikt planerad belysningslösning.

Maxel representerar LEC i Sverige med företagets hela sortiment och innovativa belysningslösningar. Fullständigt sortiment och produkter från LEC finns här.

IP44.de

IP44.de designar utomhusarmaturer som på ett tillförlitligt sätt klarar extrema väderförhållanden. Företagets noggranna val av material och elektroniska komponenter gör att armaturerna står mot vind och väder i åratal samtidigt som de estetiskt är lika tilltalande som de mest sofistikerade inomhusarmaturerna.

Maxel representerar IP44.de i Sverige med företagets hela sortiment och innovativa belysningslösningar. Fullständigt sortiment och produkter från IP44.de finns här.

Royal Botania

Royal Botania står för estetisk förfining och har skapat en rad exceptionella armaturer för utomhusbruk. Den framgångsrika blandningen av precision och funktionalitet gör att företagets produkter med dess noggrant utvalda material andas både kvalitet och design.

Maxel representerar Royal Botania i Sverige med företagets hela sortiment och innovativa belysningslösningar. Fullständigt sortiment och produkter från Royal Botania finns här.