Varumärken

Maxel är exklusiv leverantör på den svenska marknaden för de internationella företagen PLANLICHT, LEC Lyon, IP44.de och Royal Botania.

PLANLICHT specialiserar sig på högkvalitativa armaturer och är kända för sin tyrolska kvalitet sedan 1986. Deras produkter lyser upp utrymmen över hela världen, inklusive hotell, butiker, offentliga byggnader och privata bostäder. Förutom högkvalitativa produkter erbjuder PLANLICHT heltäckande service. Från rådgivning, planering och val av anpassad belysning är kundens önskemål högsta prioritet.

Maxel representerar PLANLICHT i Sverige med företagets hela sortiment och innovativa belysningslösningar. Kontakta oss gärna för mer information om PLANLICHT.

Ett urval av produkter från PLANLICHT som valts för specifika projekt på den svenska marknaden återfinns här. Fullständigt sortiment och produkter från PLANLICHT finns här

Sedan 1977 har det franska belysningsföretaget LEC Lyon fokuserat på LED-teknik och idag är företaget välkänt både i Frankrike och internationellt för sin högteknologiska, unika och kvalitativa ljussättning av specifika projekt utomhus.

Utifrån de specifika behov som finns erbjuder LEC projektanpassade belysningslösningar för utomhusmiljöer. För LEC är varje projekt ett resultat av ett samarbete mellan inblandade parter såsom ljuskonsulter, ljusdesigners, arkitekter, installatörer med flera. Den samlande expertisen, de tekniska färdigheterna samt kraven på kvalitet och design leder ofta till tillverkning av specifika prover och därefter beställning av helt skräddarsydda armaturer. Detta samarbete bidrar således till att varje projekt blir unikt med en specifikt planerad belysningslösning.

Maxel representerar LEC i Sverige med företagets hela sortiment och innovativa belysningslösningar. Kontakta oss gärna för mer information om LEC.

Ett urval av produkter från LEC som valts för specifika projekt på den svenska marknaden återfinns här. Fullständigt sortiment och produkter från LEC finns här.

IP44.de designar utomhusarmaturer som på ett tillförlitligt sätt klarar extrema väderförhållanden. Företagets noggranna val av material och elektroniska komponenter gör att armaturerna står mot vind och väder i åratal samtidigt som de estetiskt är lika tilltalande som de mest sofistikerade inomhusarmaturerna.

Maxel representerar IP44.de i Sverige med företagets hela sortiment och innovativa belysningslösningar. Kontakta oss gärna för mer information om IP44.de. Fullständigt sortiment och produkter från IP44.de finns här.

Royal Botania står för estetisk förfining och har skapat en rad exceptionella armaturer för utomhusbruk. Den framgångsrika blandningen av precision och funktionalitet gör att företagets produkter med dess noggrant utvalda material andas både kvalitet och design.

Maxel representerar Royal Botania i Sverige med företagets hela sortiment och innovativa belysningslösningar. Kontakta oss gärna för mer information om Royal Botania. Fullständigt sortiment och produkter från Royal Botania finns här.