Varumärken

Maxel är exklusiv leverantör på den svenska marknaden för de internationella företagen Steng Licht, IP44.de och Royal Botania.

Steng Licht

Steng Licht står för tradition i kombination med mångsidiga och innovativa produkter av högsta standard vad gäller material, produktfunktion och form. Företaget kombinerar traditionellt hantverk med den senaste tekniken för att ta fram produkter av hög kvalitet för olika belysningsbehov, såväl på jobbet som i hemmet. Maxel representerar Steng Licht i Sverige med företagets hela sortiment och innovativa belysningslösningar. Fullständigt sortiment och produkter från Steng Licht finns här.

Ip44.de

IP44.de designar utomhusarmaturer som på ett tillförlitligt sätt klarar de mest extrema väderförhållandena. Företagets noggranna val av material och elektroniska komponenter gör att armaturerna står mot vind och väder i åratal samtidigt som de estetiskt är lika tilltalande som de mest sofistikerade inomhusarmaturerna. Maxel representerar IP44.de i Sverige med företagets hela sortiment och innovativa belysningslösningar. Fullständigt sortiment och produkter från IP44.de finns här.

Royal Botania

Royal Botania står för estetisk förfining och har skapat en rad exceptionella armaturer för utomhusbruk. Den framgångsrika blandningen av precision och funktionalitet gör att företagets produkter med dess noggrant utvalda material andas både kvalitet och design. Maxel representerar Royal Botania i Sverige med företagets hela sortiment och innovativa belysningslösningar. Fullständigt sortiment och produkter från Royal Botania finns här.